Privacy beleid
Logo Vrienden Particuliere Historische Buitenplaatsen

"Wij delen de liefde voor de schitterende buitenplaatsen en kastelen in Nederland en steunen de instandhouding van dit nationale erfgoed"

Aanmelden als Vriend

Deelt u onze liefde voor de schitterende buitenplaatsen en kastelen in Nederland?
Meld u dan aan als Vriend. U steunt dan de instandhouding van dit nationale erfgoed.

Bovendien kunt u als Vriend deelnemen aan unieke excursies naar particulier beheerde buitenplaatsen die normaal gesproken niet opengesteld zijn. Ook ontvangt u driemaal per jaar het fraaie tijdschrift Het Buiten.

Overzicht kosten

Vriend worden
Voor een jaarlijkse bijdrage van ten minste € 35 bent u al begunstiger van de Stichting, dus Vriend van Vrienden PHB. Voor jongeren tot 30 jaar geldt een minimumbijdrage van € 20. Als u daarop een beroep wilt doen, geef dit dan aan onder 'Opmerkingen', met vermelding van geboortedatum. U kunt zich ook als "Vriend voor het Leven" aanmelden. Een levenslange Vriendschap kost u eenmalig ten minste € 400.

Een derde mogelijkheid is dat u zich aanmeldt als "PG-Vriend", door een fiscaal aftrekbare periodieke gift toe te zeggen van ten minste vijfmaal € 40.
Met een periodieke gift van vijfmaal ten minste € 120 wordt u Vriend voor het Leven. Als gevolg van de fiscale voordelen van een periodieke gift kunnen de netto bedragen aanzienlijk lager uitvallen dan de bovengenoemde.
Hier vindt u nadere informatie over deze mogelijkheid.

Activiteiten
Gemiddeld kost een excursie naar (doorgaans twee) buitenplaatsen € 65 per persoon. U wordt naar een verzamelpunt ergens in Nederland uitgenodigd. De vervoerskosten daarheen zijn niet inbegrepen.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als Vriend of als Vriend voor het Leven.

Persoonsgegevens


Soort vriendschap
Maak uw keuze:


Opmerkingen

Indien u zich liever per post aanmeldt dan kunt u daartoe contact opnemen met de heer A.C.J. Viersen, secretaris van de Stichting, bereikbaar op:
Postadres:
Almenseweg 60
7251 HS Vorden
of mailadres:

Development: W3Company